top of page

ANDREU CASADELLÀ

ARTISTA DE CIRC
Trapezi washington
Verticals
Acrodansa
VÍDEOS
Biografia
Andreu_Casadellà_Wa_festival.jpg

Andreu Casadellà neix a Anglès, Griona, el 5 de març del 1994. Als 5 anys comença a fer tallers de teatre al poble amb la companyia “La Bambolina”. Als 18 presenta, ja en un format professional, un monòleg dramàtic amb la companyia “Cosacos Teatre”.

L’any 2012, acabat el batxillerat, entra a l’Escola Preparatòria de Circ Carampa, de Madrid. Dos anys més tard, continua la seva formació a l’Ecole Supérieure des Arts du Cirque (ESAC) de Brussel·les, on s’especialitza en trapezi washington, verticals y acrodansa. Durant aquest període participa en diferents projectes sota la direcció de Catherine Diverrès, Charlie Degotte o Roberto Magro, i amb companyies com “Slovaks dance collective”, entre d’altres. L’any  2017 li atorguen el premi Zirkòlika, “Artista emergent”.

A dia d’avui, amb el seu trapezi washington, l’acrodansa i altres formes d’art, l’Andreu posa al servei d’altres companyies (circ, teatre, dansa, etc) la seva habilitat tècnica i univers artístic per enriquir i compartir la seva recerca d’equilibri.

CONTACTE

Si tens alguna pregunta, proposta o et ve de gust saludar-me rebré encantat el teu missatge!

0034 676 054 053

0033 782 338 381

¡Gracias! Me pondré en contaco contigo lo antes posible.

bottom of page